Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Víz- és levegőtömlők többféle felhasználásra

A víz- és levegőtömlők kategóriája a webáruházban olyan termékeket foglal magában, amelyek segítségével könnyedén tudjuk vízzel vagy levegővel ellátni különböző eszközöket vagy felületeket. Ezek a tömlők általában rugalmas anyagból készülnek, ami lehetővé teszi a könnyű használatot és mozgatást.

A víztömlők elsősorban kertészkedéshez, autómosáshoz, locsoláshoz vagy bármilyen vízzel történő munkákhoz használatosak. Különböző hosszúságú és átmérőjű víztömlők közül választhatunk, attól függően, hogy milyen távolságra és milyen intenzitással szeretnénk vízzel ellátni a felületet vagy eszközt. A víztömlőkhöz gyakran különböző típusú csatlakozók is tartoznak, amelyek lehetővé teszik a könnyű csatlakozást a csaptelephez vagy a szórófejhez.

A levegőtömlők a kompresszorral történő munkákhoz használatosak, például fúvópisztolyok vagy penumatikai berendezések csatlakoztatásánál. Különböző hosszúságú és vastagságú levegőtömlőket találhatunk a kategóriában, attól függően, hogy milyen távolságra és milyen nyomással szeretnénk a levegőt továbbítani. A levegőtömlőknek szintén számos csatlakozó és kiegészítő van, amelyek lehetővé teszik a könnyű használatot és csatlakoztatást a komprissorhoz vagy a munkaeszközhöz.

Rendezés: